Màsters 1000 de Cincinnati
Esports 20/08/2011

Mardy Fish elimina Rafa Nadal a Cincinnati

El manacorí ha perdut per primera vegada en la seva carrera davant el nord-americà Mardy Fish (6-3 i 6-4) i s'ha acomiadat en els quarts de final del torneig previ a l'Open dels Estats Units

Redacció
1 min
Nadal no ha pogut amb Mardy Fish.

CincinnatiEl manacorí Rafael Nadal, segon favorit del Màsters 1000 de Cincinnati, ha perdut aquest divendres per primera vegada en la seva carrera davant el nord-americà Mardy Fish (6-3 i 6-4) i s'ha acomiadat en els quarts de final del torneig previ a l'Open dels Estats Units, quart i últim Grand Slam de la temporada.

Encara lluny del seu millor estat físic, el tenista ha lluitat una altra vegada contra corrent.

Federer també cau eliminat i Djokovic no s'atura

Amb 6-2 i 7-6, Tomas Berdych s'ha desfet de Roger Federer per tercera vegada en els últims quatre enfrontaments personals. El txec es classifica també, doncs, per a les semifinals del torneig nord-americà, on també hi són Fish i Andy Murray, que ha superat en dos sets a Simon (6-3 i 6-3).

El darrer semifinalista és el número 1 Mundial, el serbi Novak Djokovic, que ha eliminat el francès Gael Monfils en tres sets (3-6, 6-6 i 6-4). Djokovic segueix amb una ratxa fantàstica, ja que aquesta temporada només ha perdut un partit, i s'assegura augmentar la diferència de punts com a Número 1 Mundial. El rival a les semifinals de Djokovic serà Berdych.

stats