Tenis
Esports 02/06/2012

Ferrer apallissa Youznhy i es col·loca a vuitens

El tenista de Xàbia només ha trigat vint minuts en endur-se el primer set en blanc i ha mantingut un joc agressiu per no donar opcions al rus

Efe
1 min
David Ferrer llisca sobre la terra de Roland Garros

ParísDavid Ferrer ha apallissat el rus Mikhaïl Youznhy per 6-0, 6-2 i 6-2 en una hora i 41 minuts per passar als vuitens de final, una ronda a la que ha accedit sense pràcticament suar la samarreta.

Youznhy ha rebut un gran càstig a mans de Ferrer, que ha guanyat el primer set en blanc en només 20 minuts cometent únicament sis errors no forçats, per 28 del rus, que en acabar aquesta màniga ha destrossat la raqueta contra el terra. La seguretat del jugador de Xàbia s'ha allargat fins al vuitè joc del partit, quan després de 30 minuts Youznhy ha aconseguit per fi guanyar el seu primer servei. Irònicament ha escrit amb el seu peu a la pista la paraula "sorry" (ho sento).

Però el rus no ha pogut culminar la seva remuntada i ha acabat encaixant la cinquena derrota davant Ferrer, que segueix sense cedir un set en tres partits i que s'enfrontarà en vuitens contra el guanyador del partit entre el català Marcel Granollers i el francès Paul Henri Mathieu.

stats