TENIS
Esports 06/02/2012

La mare d'Arantxa Sánchez Vicario: "Està clar que vam fracassar amb ella"

Marisa Vicario diu que la seva filla "ha fet un pas més en la seva voluntat de ferir-nos i humiliar-nos" i que prendran mesures quan hagin llegit el llibre

Efe
2 min

MadridMarisa Vicario, mare de l'extenista Arantxa Sánchez Vicario, ha fet públic aquest dilluns un comunicat en resposta a l'extracte del llibre de memòries de la seva filla, en què reconeix que està clar que ella i el seu marit van fracassar amb l'actual capitana de l'equip espanyol de Copa Federació.

La mare de l'extenista assenyala en un comunicat que dissabte passat es va aixecar "amb una de les pitjors notícies que uns pares poden rebre". "Amb gran sorpresa, i gran dolor, vaig constatar que la nostra filla Arantxa havia fet un pas més en la seva voluntat de ferir-nos i humiliar-nos", afegeix.

Marisa Vicario explica que el seu marit, Emilio, "delicat del cor", va ser diagnosticat fa uns dos anys d'"un càncer duríssim d'intestí" i que fa any i mig li van diagnosticar que pateix Alzheimer. "Ja podeu imaginar què comporta tot això. Personalment intento treure forces i busco el suport i consol que la resta dels meus fills i néts em donen", afirma Marisa Vicario.

"En tot aquest temps no hem rebut ni una sola visita de la nostra filla Arantxa. Ni un mínim indici de preocupació. Ni un 'com esteu?'", explica la mare d'Arantxa. "Ara ens arriba la notícia que sortirà a la llum un llibre d'Arantxa atacant, pel que sembla, la família. Això sí que és dur, no el càncer o l'Alzheimer. Res pot fer més mal a uns pares que un fill els acusi de tots els seus mals. És inexplicable el dolor que sentim, el nus a l'estómac que conviu amb nosaltres", continua.

"Jo tinc 75 anys i el meu marit 79. Mai imaginàvem que podria passar una cosa així. Aquesta situació sí que és una malaltia que afecta directament l'ànima i, encara que la intentarem assimilar amb dignitat, ens estem quedant sense forces", narra.

Marisa Vicario assenyala, a més, que a mesura que anaven llegint el reportatge que es va publicar van anar enfonsant-se "cada vegada més", "no només per la quantitat de mentides que explica", sinó també en adonar-se "de l'estat real" de la seva filla. "Nosaltres vam viure 20 anys per a ella. Ho vam deixar tot de banda i vam hipotecar la nostra vida i el nostre matrimoni", assenyala.

"Vam intentar fer-ho el millor que vam poder. Està clar que vam fracassar amb ella. A la que més vam donar, resulta que, ara que en té 40, s'adona que tot en la seva vida és per culpa nostra. Ens acusa de deixar-la a la ruïna, de prendre-li tot, amb un rancor i ressentiment dignes del pitjor dels enemics", continua en la seva carta la mare de l'exjugadora.

Afegeix que esperen la publicació del llibre i que el llegiran amb atenció. "Llavors serà el moment que jo (en nom també d'Emilio) o els nostres advocats donarem resposta a les falses acusacions que se'ns fan. I quedarà, per descomptat, molt clar que mai nosaltres ens hem aprofitat d'Arantxa i que, per descomptat, no està arruïnada", conclou.

stats