Màsters Espanyol
Esports 11/12/2010

David Ferrer, nou campió del Màsters estatal de tennis a Sevilla

El jugador alacantí ha superat per 6-3 i 6-4 Marcel Granollers i tanca la temporada amb un títol que ja va aconseguir l'any 2002

Redacció
1 min
David Ferrer guanya per segona vegada el Màsters estatal de tennis.

SevillaDavid Ferrer ha tancat la temporada de la millor manera possible, amb un títol. El tennista de Xàbia s'ha imposat en dos sets (6-3 i 6-4) a Marcel Granollers en la final del Màsters Espanyol / Copa del Rei que s'ha disputat aquests dies a Sevilla.

Ferrer ha demostrat estar en plena forma durant tot el torneig i avui ha estat molt superior a Granollers. L'alacantí ha començat com un tro el primer set i ha trencat el servei del barceloní dues vegades consecutives. Granollers, que ha mostrat un gran nivell en aquest torneig, no ha pogut amb el joc agressiu i l'efectivitat en els primers serveis de Ferrer, que ha tancat la primera mànega amb un clar 6-3.

El segon set ha estat molt més disputat. El tennista barceloní s'ha sentit més còmode i Ferrer ha hagut de desplegar tot el seu repertori per emportar-se el set i el torneig. El de Xàbia ha trencat el servei de Granollers en el novè joc i amb 5-4 i el servei al seu favor, no ha deixat passar l'oportunitat per aconseguir el 6-4 definitiu.

Ferrer, número set del món, era el favorit per endur-se el torneig, davant les baixes de Nadal i Verdasco. Aquest és el segon cop que guanya el Màsters estatal i relleva Tommy Robredo, el vigent campió.

stats