Tenis
Esports 19/04/2012

Djokovic guanya i ret homenatge al seu avi, mort abans del seu partit contra Dolgopolov

El tenista serbi ha sigut informat de la mort del seu avi durant l'escalfament del seu partit de segona ronda del Masters 1000 de Montecarlo contra l'ucranià Alexandr Dolgopolov, a qui ha derrotat en tres sets

Novak Djokovic mira al cel de Montecarlo

MontecarloNovak Djokovic ha segellat avui el seu passi a quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo, en vèncer a l'ucranià Alexandr Dolgopolov per 2-6, 6-1 i 6-4. El mèrit del triomf del tenista serbi és que, hores abans de començar el seu partit i mentre s'exercitava a una pista del Montecarlo Country Club, ha sigut informat que el seu avi havia mort.

A Djokovic li ha costat centrar-se en el partit. El serbi ha volgut resoldre ràpidament el partit, acabant els cops de forma precipitada i massa directa. Això ha propiciat que Dolgopolov s'endugués el primer set per 2-6 en poc més de 27 minuts.

El serbi, però, ha aconseguit concentrar-se en el seu tenis i capgirar el marcador, resolent amb facilitat el segon set per 6-1 i el tercer, més disputat, per un ajustat 6-4. El triomf era el millor homenatge possible per al seu avi, a qui ha acabat dedicant la victòria amb un gest molt visual, miran al cel de Montecarlo i amb llàgrimes als ulls.