Esports 14/04/2011

El Barcelona Ladies Open es presenta amb un acte simbòlic per l'esport femení

Amb un acte simbòlic, un "Servei per l'esport femení" sota l'Arc del Triomf de Barcelona, s'ha presentat avui l'edició de 2011 del Barcelona Ladies Open - Gran Premi Catalunya

Redacció
2 min
Presentació del Barcelona Ladies Open.

BarcelonaAmb un acte simbòlic, un "Servei per l'esport femení" sota l'Arc del Triomf de Barcelona, s'ha presentat avui l'edició de 2011 del Barcelona Ladies Open - Gran Premi Catalunya.

Els directors del torneig, Arantxa Sánchez Vicario i José Luis Rivera, han estat acompanyats per patrocinadors i institucions, que han volgut sumar-se a aquesta acció reivindicativa al costat d'un dels monuments més emblemàtics de la ciutat.

L'acte ha comptat amb la participació del delegat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, i el secretari general d'Esports, Ivan Tibau, així com alguns dels principals representants del tenis espanyol i català: el president de la Real Federación Española de Tenis, José Luis Escañuela, el president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, Albert Costa, director del Trofeu Comte de Godó, i Albert Agustí, president del RCT Barcelona.

Després de la intervenció de Rivera, que ha incidit en la importància del suport dels patrocinadors per fer possible una nova edició del Barcelona Ladies Open, els assistents han realitzat el "Servei per l'esport femení" en una minipista de tenis que s'ha instal·lat davant l'Arc del Triomf. Per finalitzar s'ha presentat un dolç elaborat per la Pastisseria Sacha amb el logotip del Barcelona Ladies Open i que serà el producte oficial durant el torneig.

El Barcelona Ladies Open comptarà en la present edició amb un quadre en què destaquen Dominika Cibulkova, Gisela Dulko, Dinara Safina, Kimiko Date, Lucie Safarova, Tsvetana Pironkova, Sara Errani, Agnes Szavay, Alexandra Dulgheru o la campiona el 2009 i finalista de 2010 Roberta Vinci. Entre l'àmplia representació espanyola, i malgrat la baixa per lesió de Carla Suárez, figuren noms com Lourdes Domínguez, Arantxa Parra, Núria Llagostera o Laura Pous. La competició arrenca el cap de setmana del 23 i 24, dies en què es completaran les prèvies, d'accés lliure per al públic. A partir de dilluns 25 s'inicia l'activitat del quadre principal, amb la disputa de quatre partits diaris a partir de les 13 hores a la pista central del Centre Municipal Tennis Vall d'Hebron, escenari de la competició. El divendres 29 es jugaran les semifinals, la primera a les 15 hores i la segona a partir de les 17 hores. Per al dissabte 30 quedarà la gran final, prevista per les 13 hores.

Les entrades per al Barcelona Ladies Open estaran disponibles a les taquilles habilitades a la seu a un preu a partir de 10 €, però els aficionats que les adquireixin de forma anticipada es beneficiaran de diferents descomptes i promocions. La web oficial del Barcelona Ladies Open, www.bcnwta.com, ofereix des d'avui i fins diumenge que ve un 30% de descompte en la compra de totes les entrades i abonaments per al torneig.

stats