Torneig d'exhibició
Esports 01/01/2011

Rafa Nadal: "Ara no penso en aconseguir el quart Grand Slam seguit"

El tenista mallorquí s'ha mostrat reservat pel que fa al seu futur més immediat i ha destacat el "bon nivell" demostrat al torneig d'Abu Dhabi

Redacció
2 min
Nadal i Federer, en acabar la final del torneig d'exhibició d'Abu Dhabi.

Abu DhabiEl número 1 del món, Rafa Nadal, s'ha mostrat satisfet del seu joc al torneig d'exhibició d'Abu Dhabi, que s'ha emportat per segon any consecutiu, en imposar-se en aquesta edició al suís Roger Federer per un doble 7-6, però ha estat caut respecte al seu futur.

Nadal començarà oficialment el curs 2011 a Doha i després anirà a l'Open d'Austràlia, el primer gran de la temporada, on pot aconseguir el quart Grand Slam seguit i fer història."No em plantejo ara el fet d'aconseguir el quart Grand Slam seguit. Serà molt difícil guanyar a Austràlia, hi ha molts aspirants", ha reconegut el manacorí.

Després del seu primer partit de l'any, Nadal ha reconegut que "ha estat un bon partit" i que "per ser el primer torneig de l'any, hem demostrat un bon nivell. Ha estat una bona manera de començar el 2011".

El tenista de Manacor ha admès que aquest serà un curs complicat. "El calendari ja és ajustat des del primer dia i fa tot just un mes encara estàvem jugant. Serà una temporada molt dura amb rivals com Federer, a qui desitjo el millor aquest any. Serà molt dura per a tots i espero que sigui bona per a mi.", ha conclòs.

Roger Federer, que té com a objectiu el reconquesta aquest any del número 1 del món per a superar el rècord del nord-americà Pete Sampras com el jugador que més setmanes ha estat al capdamunt del rànquing, ha lamentat haver perdut, tot i "no haver cedit ni un sol servei en tot el torneig".

"És un bon inici de temporada el torneig de Doha, a Qatar, on tornaré a coincidir amb el Rafa. Ja veurem com va l'any, la temporada és llarga", ha sentenciat el suís.

stats