Tenis - Godó
Esports 21/04/2011

Almagro: "Entrar al top-ten no és només cosa meva; també és gràcies al meu equip"

Simpàtic i molt parlador. Així s'ha presentat Nicolás Almagro a la roda de premsa posterior a la seva victòria davant Davidenko als vuitens de final de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó

Oriol March
1 min

BarcelonaSimpàtic i molt parlador. Així s'ha presentat Nicolás Almagro a la roda de premsa posterior a la seva victòria davant Davidenko als vuitens de final de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó. Bàsicament perquè aquest triomf li permet entrar al top-ten del rànquing de l'ATP. "No és cosa meva, només, sinó que també és gràcies al meu equip", ha assegurat Almagro, que ha tingut paraules d'agraïment envers el seu ex entrenador Antonio González Palencia, que el va acompanyar fins que va patir un ictus cerebral. Des d'aleshores, Josep Perlas és el tècnic d'Almagro.

Pel que fa al partit que l'ha enfrontat a Davidenko, el tenista murcià ha destacat que, en algunes fases, el rus ha recordat aquell tenista que va ocupar durant any el número 4 de l'ATP. "Hi ha hagut fases que he hagut de tirar boles altes i al mig per tornar a agafar el ritme", ha explicat Almagro, que demà s'enfrontarà als quarts de final al vencedor del Ferrero-Vagnozzi.

stats