Tenis
Esports 16/01/2011

Els millors tenistes del món juguen un partit benèfic per les víctimes de les inundacions de Queensland

Les bromes constants i el partit de dobles mixtos entre Nadal-Federer i Clijsters-Stosur han protagonitzat la jornada d'exhibició prèvia a l'Open d'Austràlia

Redacció
1 min
Novak Djokovic ha estat un dels més divertits del  partit benèfic.

MelbourneEn la prèvia de l'Open d'Austràlia, Rafa Nadal i Roger Federer, juntament amb un grup dels millors tenistes del món, han participat avui en un partit d'exhibició per recaptar fons per a les víctimes de les devastadores inundacions a Queensland.

Els jugadors s'han dividit en dos equips. Pat Rafter ha capitanejat l'Equip Verd, on ha comptat amb Andy Roddick, Andy Murray, Rafa Nadal, Victoria Azarenka, Vera Zvonareva i Kim Clijsten. Lleyton Hewitt ha liderat l'Equip Daurat, format per Novak Djokovic, Ana Ivanovic, Justine Henin, Caroline Wozniacki, Rocger Federer i Sam Stosur. El bicampió de l'Open d'Austràlia Jim Courier ha fet de jutge.

Tots els jugadors han mantingut entretinguts als més de 15.000 espectadors amb bromes constants, especialment Andy Roddick, que ha fet de jutge de línia, i Novak Djokovic, que ha fet de fotògraf en alguns moments del partit. La jornada d'exhibició ha acabat amb un duel de dobles mixtos entre Nadal-Federer i Clijsters-Stosur.

Amb aquesta iniciativa, s'han recaptat 1,8 milions de dòlars per a les víctimes de les inundacions que han afectat la zona de Queensland.

stats