HOQUEI SOBRE GEL
Esports 07/09/2011

Tragèdia aèria per a un equip d'hoquei gel rus

Tot l'equip d'hoquei sobre gel del Lokomotiv Yaroslavl ha mort després que l'avió en què viatjava s'hagi estavellat quan s'estava enlairant

Agències
1 min

YaroslavlAlmenys 44 persones han mort i una ha resultat ferida aquest dimecres després d'estavellar-se un avió Yak-42 de passatgers poc després d'enlairar-se a la ciutat de Yaroslavl, a 300 quilòmetres de Moscou i al centre de Rússia, segons han informat fonts de seguretat citades per l'agència de notícies RIA Novosti i Interfax.

Segons el Ministeri de Situacions d'Emergència, en l'aparell viatjava l'equip d'hoquei sobre gel del Lokomotiv Yaroslavl, que es dirigia a Minsk, a Bielorússia, per jugar un partit de la Lliga Continental d'Hoquei (KHL). L'equip, que incloïa a jugadors alemanys, suecs i eslovacs, havia guanyat en tres ocasions el campionat de Rússia i va quedar en tercer lloc a la KHL l'any passat.

A l'avió viatjaven 45 persones, comptant amb els vuit membres de la tripulació, i el nombre de morts ascendeix a 44, només una persona podria haver salvat la vida després de l'accident.

L'accident s'ha produït a les 16.02 hores (14.02 a Espanya). D'acord amb les primeres informacions, l'avió s'ha estavellat contra el terra de l'aeroport, des de poca alçada, just després de l'enlairament; després d'això s'ha incendiat. Una part del fuselatge ha caigut al riu Volga. De moment es desconeix la causa exacta de la caiguda de l'aparell.

stats