WATERPOLO
Esports 19/01/2011

L'Atlètic-Barceloneta guanya però cau eliminat a l'Eurolliga de waterpolo

El Club Natació Atlètic-Barceloneta s'ha acomiadat de la lluita pels quarts de final a l'Eurolliga masculina de waterpolo malgrat donar-ho tot davant el Primorje Rijeka croat i aconseguir la victòria per 9 - 8.

Redacció
2 min
El Barceloneta, en acció contra el Primorje

BarcelonaEls mariners, que necessitaven una victòria per una distància mínima de dos gols davant els balcànics per arribar amb opcions de seguir endavant en l'última jornada, han patit el fet d'haver d'anar amb el marcador en contra des de la primera jugada del partit, quan el Primorje s'avançava amb gol de Paskvalin.

Els de Santi Fernández han tornat a posar les taules amb un gol d'Aleksandar Ciric en la seva primera superioritat numèrica, però dos gols de Krapic i Tiskivski de penal, han donat als visitants un avantatge de dos gols (1-3) al final dels primers vuit minuts. Albert Espanyol ha fet el segon dels locals, que jugaven a la Nova Escullera, en una nova jugada d'home de més, però un nou parcial de 0-2 per als croats els posava amb un perillós 2-5 al seu favor en el descans. Els mariners han reaccionat amb un parcial de 3-1, de la mà de Fran Fernández, Marc Roca i Marc Minguell, que els ha permès començar l'últim parcial amb 5-6, un desavantatge de tres dianes per seguir vius a Europa.

El segon empat del partit, a 6 gols, el posava Fran Fernández en transformar una superioritat des de la banda, encara que en la següent jugada Daniel Varga transformava un penal que tornava l'avantatge mínima als seus. De nou Albert Espanyol i Marc Minguell han igualat el xoc a 7 i 8 punts, aquest últim a falta de 1:48 per al final. L'Atlètic-Barceloneta ha aconseguit posar-se per davant en el xoc per primera vegada a falta de tan sols 26 segons per al final amb el tercer de Marc Minguell, màxim anotador dels seus. Els de Santi Fernández han buscat un últim atac en els instants finals per buscar un nou gol que els donés continuïtat a Europa, però els balcànics han forçat una nova jugada de superioritat numèrica en que han sentenciat.

Segons Santi Fernández, "El meu equip ho ha donat tot. Si bé és cert que en els primers períodes no hem estat molt efectius en atac i hem hagut d'anar a remolc, l'important és que hem aconseguit la victòria. Llàstima que hagi estat només d'un gol ".

GRUP D:

Resultats:

Jug Dubrovnik 15 - ZF Eger 10 (3-1, 4-0, 6-2 i 2-7)

CN Atlètic-Barceloneta 9 - Primorje Rijeka 8 (1-3, 1-2, 3-1 i 4-2)

CN Atlètic-Barceloneta: Dani Pinedo, Josip Vrlic, David Martín, Aleksandar Ciric (1), Albert Español (2), Marc Minguell (3), Blagoja Ivovic, Adrià Delgado, Xavi Vallès, Fran Fernández (2), Marc Roca ( 1), Rubén De Lera i Albert Fandos.

Primorje Rijeka: Davor Car, Damir Glavas, Fran Paskvalin (1), Ivan Krapic (1), Denes Varga (3), Nikola Frankovic, Aleksandar Tiskivski (2), Daniel Varga, Samir Barac, Marin Beltrame (1), Xavi García i Iván Krizman.

Classificació:

1 .- Jug Dubrovnik 15 punts

2 .- Primorje Rijeka 9 punts

3 .- CN Atlètic-Barceloneta 6 punts

4 .- ZF Eger 0 punts

stats