WATERPOLO
Esports 08/10/2011

El CN Atlètic Barceloneta aixeca la seva novena Supercopa d'Espanya de waterpolo

El CN Atlètic Barceloneta s'ha imposat per 6-14 a la final de la Supercopa d'Espanya al CN Barcelona

Ara
2 min
Adrià Delgado i Pan Ning, durant la final de la Supercopa d'Espanya. RFEN

Molins de ReiEl CN Atlètic Barceloneta s'ha imposat per 6-14 el CN Barcelona a la final de la Supercopa d'Espanya, disputada aquest dissabte al migdia a les instal·lacions del CN Molins de Rei. El conjunt mariner aconsegueix així el seu novè títol en aquesta competició, tots ells amb Santi Fernández a la banqueta. El capità de l'equip, David Martín, ha estat nomenat jugador més valuós de la trobada.

L'onzena edició de la Supercopa d'Espanya Masculina ha arrencat amb un primer quart vibrant. Tot i que amb els equips encara mancats de ritme de competició i moltes peces noves per acoblar, Barcelona i Barceloneta han tancat els primers vuit minuts de joc amb un ajustat 1-3.

En el segon període, Pa Ning ha anotat en superioritat i això ha suposat el 2-3 i ha afegit una mica d'incertesa. De fet, els de Toni Esteller han disposat d'un atac per igualar la trobada, encara que ha estat a partir d'aquest moment quan s'ha començat a imposar la major profunditat de banqueta dels mariners, que han dominat en el marcador fins anar-se'n al descans amb un clar 3-7.

El conjunt entrenat per Santi Fernández no ha afluixat en la segona meitat, i dos clars parcials de 1-4 i 2-3 han tancat el xoc amb el definitiu 6-14 que envia el novè trofeu de Supercopa –el sisè consecutiu– a la piscina de Sant Sebastià.

Fitxa del partit

CN Barcelona: Dani Sullà, Marc Fernàndez, Liang Zhongxing, Eridu Alcalá, Fernando Gutiérrez, Pan Ning (3), Joel Esteller (1), Pol Gomà, Gerard Reixach, Pere Estrany (2), Sergi Trilles, Eric Fernández i Álex Chiner.

CN Atlètic Barceloneta: Daniel López Pinedo, Josip Vrilic (1), David Martín (1), Aleksandar Cirio (1), José Rodríguez (2), Joshua Montpeat (1), Marc Roca (1), Adrià Delgado (1), Xavier Vallés (2), Francisco Fernández (1), Rubén de Lera, Marko Petkovic (3) i Albert Fandos.

Parcials: 1-3, 2-4, 1-4 i 2-3.

stats