Waterpolo
Esports 12/02/2011

L'Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona disputaran la final de la Copa del Rei de waterpolo

Els mariners han guanyat el CN Sabadell per 7-5, mentre que els cenebistes s'han imposat per un contundent 3-12 a l'equip amfitrió, el CN Sant Andreu

L'Atlètic-Barceloneta - CN Sabadell, primera semifinal de Copa.

BarcelonaEls dos equips dominadors del waterpolo masculí dels últims anys, el CN Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona disputaran demà la final de la Copa del Rei a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu (12.00 hores).

En la primera semifinal, els mariners han patit per guanyar el CN Sabadell (7-5), però els de Santi Fernández han demostrat un cop més que segueixen aspirant a tots els títols.

L'Atlètic-Barceloneta ha començat el partit amb molta efectivitat en atac, gràcies a la bona feina de Xavi Vallès com a boia, mentre que al CN Sabadell ha respost el seu millor home avui, Marko Cuk, autor de tots els gols dels vallesans.

La diferència als primers compassos de partit l'ha marcat el defensor internacional David Martín que s'ha destapat amb dos gols des de l'extrem (5-2, minut 9), aconseguint així el primer avantatge clar al marcador.

El Sabadell no ha sabut jugar les seves superioritats, mentre que l'Atlètic-Barceloneta s'ha limitat a defensar el seu avantatge.

En la segona semifinal, els cenebistes no han tingut problemes per derrotar l'equip amfitrió, el CN Sant Andreu, per 3-12.

L'equip de Toni Esteller s'ha posat ràpidament per davant al marcador, i al minut 3 ja guanyava per 0-2 amb gols de Tomas Bruder i Robert Maitland, i ha anat augmentant el seu avantatge fins el 0-7 amb què s'ha arribat al descans.

El CN Sant Andreu ha marcat el primer gol al minut 18, gràcies a un llançament de penal transformat per Dani González.

Els últims precedents de la final de Copa entre mariners i cenebistes es remunten a les temporades 2002-03 i 2003-04, amb victòria per al CN Barcelona en la primera i per a l'Atlètic-Barceloneta en la darrera.