Divisió d'honor
Esports 15/01/2011

L'Atlètic Barcelona es reafirma com a líder de la Divisió d'Honor després d'apallisar 28-1 el Túria

En un enfrontament directe, el CN Sabadell ha guanyat el CN Mataró Quadis per 12-10 i li ha pres la tercera posició de la classificació

Redacció
1 min

BarcelonaPallissa històrica de l'Atlètic Barceloneta, que ha superat el Túria, cuer de la Lliga, per 28 gols a 1, en una nova jornada de la Divisió d'Honor de waterpolo. Els de Santi Fernàndez han encarrilat el partit de seguida, situant-se 10-1 al final del primer període. Amb aquest resultat, l'equip mariner es manté líder de la Divisió d'Honor una setmana més.

El CN Terrassa s'ha emportat els tres punts en la seva visita a la piscina del CE Mediterrani, en guanyar per 6-14 i es manté segon a la classificació, a només un punt de l'Atlètic Barceloneta.

La victòria del CN Sabadell davant el CN Mataró Quadis per 12-10 ha donat als vallesans la tercera posició, fent caure els mataronins fins a la quarta.

A la zona mitja de la classificació, el CN Barcelona s'ha enfrontat al CN Sant Andreu en un partit molt igualat que s'han endut els visitants per un ajustat 9-11, que ha permès els santandreuencs superar el Barcelona i situar-se cinquens a la taula.

En els enfrontaments directes per les últimes places per la Copa del Rei, el Real Canoe Isostar s'ha col·locat en octava posició en guanyar el CN Catalunya per 12-10, i el CW Navarra és setè després d'imposar-se el CN Martiánez per 14-12.

stats