Mundial de Natació
Esports 30/07/2011

L'equip espanyol de waterpolo acaba cinquè a Xangai després de vèncer els Estats Units (11-10)

Guillermo Molina i Iván Pérez han comandat l'atac amb tres gols cadascú, per permetre la selecció espanyola masculina batre els Estats Units (10-11) en l'últim partit del Mundial de Xangai

Ivan Pérez (esquerra) lluita per una pilota amb l'australià Aaron Younger. HOW HWEE YOUNG / EFE

XangaiLa selecció espanyola masculina de waterpolo ha acabat en la cinquena posició en els Mundials de Xangai després d'haver guanyat els Estats Units (10-11) en el seu últim partit. Guillermo Molina i Iván Pérez han comandat l'atac amb tres gols cadascú.

Els homes de Rafa Aguilar, molt motivats després del triomf davant Montenegro, han sortit molt intensos, i han arraconat l'esperit dels jugadors nord-americans, que estaven liderats a l'aigua pel veterà Anthony Azevedo. De fet, els espanyols s'han situat amb un 0-4 a favor, gràcies al bon joc d'Iván Pérez fent de boia.

L'eficàcia en l'atac i la solidesa defensiva han donat pas, a partir del segon quart, als millors minuts de l'equip dels Estats Units, que ha reaccionat amb més bona circulació i ha trobat la porteria d'Iñaki Aguilar fins a escurçar distàncies abans del descans (3-6).

Tot i la bona tasca dels interiors Iván Pérez i Xavi Vallès, l'equip americà ha seguit collant els espanyols, que, emparats en el gran llançament exterior de Molina i Xavi García, han aconseguit arribar als minuts finals amb una renda força favorable (8-11) i evitar una remuntada rival.

Fitxa tècnica

Estats Units: Moses (p), Varellas (3), Hudnut (1), Powers, Wright (2), Alexander (2), Beaubien, Azevedo (1), Bailey (1), Hutten, Smith, Buckner i Stevens (p).

Espanya: Aguilar (p), M. García, Marsal, Molina (3), Fernández Miranda, Minguell (1), Roca (1), Espanyol, Vallés, Perrone (1), Pérez (3), X. García (2) i López-Pinedo (p).