Futbol Català
Esports 11/01/2012

El tècnic del Terrassa valora l'esforç de la plantilla després de proclamar-se líder de la primera volta

Miquel Olmo creu que l'entitat egarenca es troba en el camí a seguir

Ara
1 min
Miquel Olmo en un partit d'aquesta temporada

BarcelonaEl Terrassa ha tancat la primera volta de la lliga a Tercera Divisió com a líder i s'ha convertit en el primer dels equips del campionat a sumar 40 punts. Beneficiat aquest cap de setmana del seu propi triomf davant la Montanyesa i de l'empat del fins llavors líder, el Prat, a la ciutat esportiva de l'Espanyol, el conjunt vermell tanca les primeres 19 jornades amb uns grans registres i amb els dos màxims golejadors de la lliga a la seva davantera, Xavi Molist i Carlos Martínez.

En declaracions al programa Catalunya Futbol, de Ràdio Marca, el tècnic egarenc va manifestar la satisfacció per la feina feta dels seus jugadors en considerar que "ser campió d'hivern és un títol que no serveix, però és un premi a un grup que s'esforça molt. Ara als jugadors els hi toca defensar aquesta posició. Quan a tothom li agradaria ser campió és al final, que és quan serveix de veritat".

Per a Olmo l'equip "havia tingut opcions durant la primera volta de defensar altres liderats i llocs de privilegi i no ho havíem acabat d'aconseguir. Ara l'equip es troba en un molt millor moment, si és possible, i crec que la plantilla està capacitada per defensar-ho, tot i que el proper partit contra el Vilafranca serà molt complicat". Segons l'entrenador del Terrassa, sumar 40 punts en una volta "és una barbaritat, i més amb una plantilla curta que ha hagut de superar lesions". La clau evolutiva del conjunt egarenc és "la seguretat defensiva de les darreres jornades. Abans havíem encaixat molts gols, i ara ja no tants", admet Olmo.

stats