Futbol Català
Esports 11/04/2012

El duel Mollet-Figueres centra l'atenció de la jornada al grup 1 de Primera Catalana

Un triomf local tornaria a estrènyer la diferència entre els tres primers classificats

Ara
1 min
El Mollet vol retallar distàncies amb el líder

Mollet del VallèsAquest cap de setmana torna la competició de lliga a Primera Catalana, i el grup primer ho fa amb un destacat duel Mollet-Figueres en plena lluita per l'ascens de categoria. Els locals, actualment tercers a nou punts del líder, el seu rival, però a només tres del segon classificat, el Palamós, volen sumar els punts –tal com ho van fer a la primera volta en aquest mateix duel– per seguir donant emoció a les dues places d'honor: la primera d'ascens directe i la segona de promoció amb el segon classificat de l'altre grup.

El partit s'avança a dissabte (12 del matí) i serà una autèntica prova de foc per determinar l'evolució de la classificació en el tram final de campionat. Pel tècnic del Mollet, Albert Garcia, és clau "mantenir la nostra idea de joc i fer que no se sentin còmodes". El preparador del conjunt blanc-i-vermell creu que el seu equip està "en una bona dinàmica física" i que ha agafat el "punt d'electricitat i d'espurna que li faltava".

Garcia afirma que els jugadors "es mereixen un bon ambient i que la nostra afició gaudeixi d'un gran partit. Aquest és el duel més important per il·lusió, entitat i ambient". Per aconseguir la victòria cal "estar concentrats tots els minuts i intentar cometre els mínims errors. Ser intensos, agressius i aprofitar els espais que ens deixin", ha dit l'entrenador.

amb els altres partits

stats