Motociclisme
Esports 21/05/2012

Álex Rins, intervingut amb èxit a Barcelona

El pilot barceloní ha estat operat amb èxit a l'Hospital USP Dexeus de la fractura al dit petit de la mà dreta que es va produir dissabte passat a França durant els entrenaments oficials

Ara
1 min
Álex Rins

BarcelonaÁlex Rins ha estat operat amb èxit a l'Hospital USP Dexeus de la fractura al dit petit de la mà dreta que es va produir dissabte passat a França durant els entrenaments oficials. Els metges van deixar córrer el pilot de Moto3, que va aconseguir el seu primer podi al Mundial després d'acabar tercer.

Rins haurà d'estar ingressat 24 hores i dintre d'una setmana podrà començar la recuperació. D'aquesta manera, el pilot barceloní no es perdrà el pròxim Gran Premi de Catalunya, que tindrà lloc el primer cap de setmana de juny al circuit de Montmeló.

Per la seva banda, Marc Márquez, que es va colpejar fortament la mà dreta durant la carrera de Moto2 en caure sota la pluja i es va danyar lleugerament el dit polze, ha passat revisió en el mateix centre i haurà de mantenir aquesta mà en repòs durant una setmana. El de Cervera tampoc es perdrà la cursa de casa.

stats