CAMPIONAT D'ESPANYA DE VELOCITAT
Esports 09/09/2012

Àlex Márquez i Carmelo Morales, campions d'Espanya de Moto3 i de Stock Extreme

El germà del pilot del Mundial de Moto2 Marc Márquez ha estat quart a la cursa d'Albacete i ha sumat els punts que necessitava per ser campió a falta d'una cursa

Efe
1 min
Àlex Márquez, celebrant el títol de Campió d'Espanya de Moto3 / REPSOLMEDIA

BarcelonaÀlex Márquez, a Moto3, i Carmelo Morales, a Stock Extreme, han aconseguit aquest diumenge els títols de les seves categories respectives al circuit d'Albacete, escenari de la sisena i penúltima prova del Campionat d'Espanya de Velocitat (CEV) de motociclisme.

Àlex Márquez, germà del pilot del Mundial de Moto2 Marc Márquez, ha aconseguit el títol després de ser quart a Albacete i a falta d'una cursa per acabar el campionat. Márquez avantatja en 29 punts el segon classificat, Luca Amato, que ha patit aquest diumenge una caiguda a sis voltes per al final.

Carmelo Morales, per la seva banda, n'ha tingut prou de ser segon a Albacete per guanyar el títol de Stock Extreme quan encara falta l'última cita, el 18 de novembre a Xest (València).

A Moto2, Jordi Torres ha aconseguit el triomf després de superar Daniel Rivas i Román Ramos. El pilot de Rubí és líder de la general i arribarà a Xest amb 13 punts d'avantatge sobre Ramos, amb el qual es juga el títol.

stats