Fórmula 1
Esports 01/02/2011

Alguersuari presenta el nou Toro Rosso i comença la pretemporada 2011 a València

Les dues escuderies del brau vermell (Red Bull i Toro Rosso) han aprofitat l'inici dels entrenaments per ensenyar els seus nous monoplaces

Redacció
1 min
Jaume Alguersuari i Sebastian Buemi davant el nou model de Toro Rosso, el STR6.

ValènciaEl nou cotxe amb el qual Jaume Alguersuari intentarà fer un salt de qualitat en el mundial de Fórmula 1 és l'STR6. Al costat del seu company Sebastian Buemi, el pilot català ha presentat aquest matí al circuit valencià de Xest el nou model de monoplaça amb el que competiran aquesta temporada 2011 al Mundial de Fórmula 1. Just després de la presentació Alguersuari ha començat a rodar per la pista en els primers entrenaments de la pretemporada.

L'altre equip del brau vermell, Red Bull, també ha fet la presentació oficial del nou cotxe, l'RB7. L'escuderia campiona del món de constructors la temporada passada, i del de pilots amb l'alemany Sebastian Vettel –que tornarà a fer parella amb Mark Webber– també va aprofitar l'inici dels entrenaments de pretemporada a València per fer la posada de llarg del nou model.

A més, Fernando Alonso, que ja va presentar l'F150 de Ferrari la setmana passada, ja ha començat a rodar per Xest també.

stats