FÓRMULA 1
Esports 30/10/2011

Alguersuari: "Tant de bo hagués tingut aquest cotxe al principi del campionat"

En declaracions al seu lloc web Alguersuari ha comentat que acostumar-se a puntuar "és fàcil", però que no fer-ho "és angoixant"

Ara
1 min
Jaume Alguersuari, abans de la cursa d'aquest diumenge

BarcelonaUn dels objectius de Jaume Alguersuari i Toro Rosso és quedar per davant de Sauber al Mundial de constructors. Amb els quatre punts aconseguits aquest diumenge pel pilot català, Toro Rosso ja ha igualat Sauber. "El botí del dia ha estat molt bo perquè tenim Force India realment a prop, i jo començo a pensar que acabar desè al mundial de pilots no és una utopia", ha comentat.

"La carrera d'avui ha estat conseqüència de l'excel·lent sessió de classificació d'ahir. El cotxe és rotund i ens ha permès a Buemi i a mi desenvolupar la carrera que teníem prevista", ha explicat un Alguersuari que lamenta que el seu company d'equip no hagi pogut sumar cap punt per culpa d'una avaria.

A més, Alguersuari ha dit que se sent "molt feliç, però no crec que el campionat del món hagi acabat aquest diumenge. Als que m'estimen, als meus amics, als que els agrada el que faig, els vull dir una cosa: espero Abu Dhabi i Brasil amb moltes ganes".

Per acabar, Alguersuari ha comentat que "tant de bo hagués tingut aquest cotxe al principi del campionat", ja que hagués sumat, probablement, més punts al campionat.

stats