Fórmula 1
Esports 24/11/2011

Alguersuari afirma que si no renova amb Toro Rosso deixarà de córrer a la F1

El català diu que tant ell com el seu company d'equip, Sebastien Buemi, mereixen seguir l'any vinent a l'escuderia que els ha vist créixer com a pilots i com a persones

Efe
1 min
Jaume Alguersuari, abans de la cursa d'aquest diumenge

Sao PauloEl pilot català Jaume Alguersuari ha afirmat a Sao Paulo que si no és confirmat per a la temporada vinent per l'escuderia italiana Toro Rosso, abandonarà la Fórmula 1 i es buscarà "altres coses".

"Jo me n'aniria. Si Red Bull [patrocinador de Toro Rosso] no vol continuar amb mi, deixo de córrer i em buscaria altres coses. M'agrada ser aquí i sóc feliç, però, si no és així, no crec que hagi de continuar en la Fórmula 1", ha assegurat el barceloní al circuit d'Interlagos.

El català ha declarat que Red Bull, que té un equip principal a la Fórmula 1, format pel campió mundial Sebastian Vettel i l'australià Max Webber, l'hi va donar "tot" des que va iniciar la seva carrera en l'automobilisme als 15 anys. "Aquí he evolucionat com a persona i com a professional i tot m'ho han donat ells. No hi ha cap tipus de pressió, ja que jo també ho he donat tot", ha subratllat.

Alguersuari, amb 26 punts, ocupa la tretzena posició del campionat i el seu company, el suís Sebastien Buemi, és quinzè, amb 15 punts. No obstant això, Toro Rosso contempla la possibilitat de substituir un dels seus dos pilots per a la propera temporada. "Nosaltres dos mereixem continuar amb el nostre equip, que ens ha donat una possibilitat de pujar a la Fórmula 1, que ens ha donat una consistència, i seria una pena si jo no continuo o si Sebastien no continua", ha apuntat el català, de 21 anys.

Per Alguersuari, l'equip "ha fet un salt de qualitat" i per això està "content". "He fet el màxim que he pogut i estic molt tranquil pel meu futur. Content i orgullós", ha destacat.

stats