Fórmula 1
Esports 12/05/2012

Alonso veu la cursa de Montmeló com "una bona oportunitat de sumar punts" de cara al Mundial

El pilot assistirà de Ferrari, que sortirà tercer al Gran Premi, s'ha mostrat molt satisfet per com han funcionat les novetats que ha estrenat a Catalunya

M. M.
1 min
Fernando Alonso

MontmelóFernando Alonso ha acabat "molt satisfet" després dels entrenaments oficials del Gran Premi de Fórmula 1 que es disputa al Circuit de Catalunya. L'asturià de Ferrari no només ha valorat positivament la tercera posició a la graella de sortida; sobretot ha destacat el rendiment del seu monoplaça després de les novetats que ha introduït l'equip per a la cursa catalana.

"Estic molt content de com ha anat la classificació. Totes les millores que hem introduït han funcionat bé. Però no només per aquest Gran Premi, sinó per tot el campionat", ha destacat el pilot de Ferrari.

Alonso ha fet una lectura positiva de la tercera posició als entrenaments oficials, ja que els principals candidats a la lluita pel títol mundial han quedat força endarrerits. "Els que lluiten pel campionat han quedat fora de les primeres posicions, així que esperem fer una bona cursa i agafar punts. Sortim des d'una posició privilegiada, i els punts que aconseguim poden ser molt importants pel Mundial", ha conclòs l'asturià.

stats