Fórmula 1
Esports 11/05/2012

Button tanca els entrenaments del divendres amb el millor registre a Montmeló

El pilot de McLaren ha estat el més ràpid a la sessió de la tarda, mentre Alonso, el millor al matí, no ha pogut millorar temps. De la Rosa ha acabat 23è

M. Molina
2 min
Jenson Button durant els entrenaments d'aquest divendres

MontmelóJenson Button ha estat el més ràpid en els entrenaments lliures d'aquest divendres al circuit de Catalunya. El pilot anglès de McLaren ha aconseguit el millor temps del dia en la sessió de la tarda (1:23.399), gairebé dues dècimes més que Sebastian Vettel (Red Bull). Fernando Alonso, que al matí havia aconseguit el millor crono, no ha pogut milllorar temps. I el català Pedro Martínez de la Rosa ha finalitzat 23è.

Button ha dominat aquesta segona tanda d'entrenaments lliures des de bon inici, seguit de prop de Vettel. Els dos han estat dels pilots que més girs han fet al circuit aquesta tarda (qui n'ha fet més ha estat Bruno Senna).

El tercer millor registre ha estat per Rosberg (Mercedes), a tres dècimes. En canvi, Michael Schumacher, el seu company d'equip, s'ha hagut de conformar amb la vuitena posició a gairebe set dècimes.

D'altra banda, Fernando Alonso ha acabat a la zona mitja de la classificació d'aquests entrenaments lliures. El pilot asturià de Ferrari havia pogut ser el més ràpid al matí; però aquesta tarda no ha pogut superar el seu millor registre per dues dècimes. Finalment, ha acabat cedint un segon i dues dècimes respecte Button.

El català Pedro Martínez de la Rosa ha continuat fent proves amb el seu HRT i ha acabat la sessió en 23a posició, a gairebé cinc segons. Dani Clos, el pilot provador de l'escuderia, ja no ha participat en els entrenaments d'aquesta tarda. Sí que hi ha participat el pilot oficial Karthikeyan, però igual que Clos, també ha tingut problemes amb el monoplaça i només ha pogut fer dues voltes.

Aquest dissabte al matí es farà una nova ssessió d'entrenaments lliures, la tercera (11 h). I a partir de les dues del migdia hi haurà els entrenaments oficials, que determinara la graella de sortida de la cursa del diumenge.

stats