CAMPIONAT D'EUROPA DE TRIAL
Esports 07/04/2012

Laia Sanz debuta amb victòria al Campionat d'Europa de Trial

La catalana guanya el Trial d'Itàlia, la primera prova puntuable per al Campionat d'Europa. "És una victòria important perquè portava bastants mesos sense tenir referències dels meus rivals i no sabia com estaven de forma", assegura

Ara
2 min

BarcelonaLa pilot catalana, que debutava en una prova internacional de trial amb Gas Gas, s'ha imposat amb només dos punts de penalització sobre les britàniques Rebekah Cook i Emma Bristow, que han sumat 13 i 19 punts, respectivament. El Trial d'Itàlia és la primera prova del Campionat d'Europa i la catalana, que busca el seu onzè títol consecutiu en aquesta competició, no ha donat opció a les seves rivals.

"Era fàcil relliscar i cometre alguna errada perquè el terreny estava humit per les pluges de divendres, així que he decidit sortir primera per fer la meva carrera i no haver d'estar pendent de les altres", comenta la catalana. Laia Sanz s'ha sentit còmoda i ha demostrat que cada vegada s'adapta millor a la moto de dos temps: "Divendres vam haver de treballar una mica en la moto per seguir buscant els reglatges que s'adapten al meu estil de pilotatge i crec que els hem trobat perquè m'he sentit molt a gust".

Aquesta victòria reforça la confiança de la pluricampiona en un moment delicat de la temporada, ja que acaba de recuperar-se d'una lesió. "És una victòria important per a mi perquè portava bastants mesos sense tenir referències dels meus rivals i no sabia com estaven de forma. L'últim mig any, amb tot el del Dakar, he entrenat molt poc trial i, a més, la lesió al genoll m'ha tingut fora de joc un mes, pel que estava una mica intranquil·la. Afortunadament tot ha anat bé i ara confio més en les meves possibilitats de guanyar el campionat, tot i que encara queda molta feina per fer", conclou.

Classificació del Trial d'Itàlia:

1. Laia Sanz, 2 punts

2. Rebekah Cook, 13 punts

3. Emma Bristow, 19 punts

4. Sandrine Juffet, 40 punts

5. Theresa Bäuml, 48 punts

stats