Superbikes
Esports 10/07/2011

Doble podi de Carles Checa a Brno

El català ha acabat tercer a les dues curses i es manté com a líder del mundial amb de Superbikes amb trenta punts d'avantatge respecte Max Biaggi

Redacció
1 min
Carles Checa

Brno (R. Txeca)Els italians Marco Melandri (Yamaha) i Max Biaggi (Aprillia) s'han adjudicat les dues proves del mundial de Superbikes en la vuitena reunió de la temporada que s'ha fet al circuit txec de Brno; i on Carles Checa (Ducati) ha aconseguit dos podis que el mantenen al capdavant de la classificació general.

Igual com ja va passar al Motor Land d'Aragó, Melandri i Biaggi s'han repartit les victòries. A la primera mànega, Melandri ha aconseguit el tercer triomf de la temporada al creuar la línia de meta per davant dels seus rivals en la lluita pel títol: Biaggi i Checa. Tots tres han entrat separats per només 436 mil·lèsimes de segon després de vint voltes; en una primera cursa on Joan Lascorz (Kawasaki) ha acabat desè i Ruén Xaus (Honda) ha caigut.

Biaggi, actual campió, s'ha imposat a la segona carrera després d'un duel amb Melandri -que ha acabat a 222 mil·lèsimes, i amb Checa novament al tercer graó del podi. En aquesta ocasió, Joan Lascorz ha acabat vuitè, mentre que Rubén Xaus no ha pogut prendre la sortida.

Carles Checa es manté al capdavant del Mundial de pilots amb 293 punts, trenta més que Biaggi i amb 53 de marge respecte Melandri. La propera prova serà l'últim cap de setmana de juliol al circuit britànic de Silverstone.

stats