MOTOCICLISME
Esports 06/02/2011

Stoner: "L'Honda em sorprèn volta darrere volta"

El pilot australià es mostra satisfet pels entrenaments que ha fet a Sepang i diu que està content perquè s'ha notat sobre la moto millor del que s'esperava

Redacció
1 min
Casey Stoner viu la seva primera temporada a Honda.

Kuala LumpurCasey Stoner s'estrena aquesta temporada amb l'Honda. I els entrenaments que han fet a Sepang han estat profitosos per al pilot australià, que s'ha confirmat com un dels aspirants al títol. "Hem aconseguit fer un bon pas endavant. Hem provat moltes coses, hem alternat dos xassís, un més rígid i un més flexible i hem intentat trobar les millors sensacions", ha comentat Stoner.

Sobre el canvi de Ducati a Honda, el pilot australià ha dit que "les dues motos requereixen uns traçats extremadament diferents", i ha afegit que "l'Honda em sorprèn volta rere volta, una vegada i una altra".

Respecte al fet que tres pilots diferents d'Honda hagin encapçalat els tres dies d'entrenaments, Stoner ha comentat que ara per ara "està concentrat" en ell mateix. "Al final de cada dia hem muntat un pneumàtic tou per intentar aconseguir un bon temps, però ens hem centrat més en d'altres àrees en què busquem aconseguir les sensacions perfectes amb la moto", ha explicat.

Sobre la moto, Stoner ha dit que s'esperava moltes dificultats en les frenades, però que "les sensacions en la frenada han estat realment bones". "Esperava que l'acceleració fos increïblement potent des de baixes revolucions, però m'he trobat que el motor era suau i dolç. Estic content amb el que m'he trobat, que de fet ha estat una mica millor del que m'esperava", ha conclòs.

stats