MOTOGP
Esports 17/05/2012

Casey Stoner anuncia a Le Mans que es retirarà a finals de temporada

L'actual campió del món de MotoGP ha anunciat que no continuarà al Mundial. "Les coses han canviat massa per a mi i em veig obligat a retirar-me", ha dit

Ara
1 min
Stoner, al podi de Jerez / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

BarcelonaCasey Stoner ha anunciat aquest dijous a la tarda, en la roda de premsa oficial prèvia al Gran Premi de França que se celebra aquest cap de setmana al circuit de Le Mans, que es retirarà quan acabi aquesta temporada.

L'actual campió del món de MotoGP, que va ser pare d'una nena a l'hivern, de 26 anys, ha fet aquest anunci acompanyat de la seva dona Adriana. "Les coses han canviat massa per a mi i em veig obligat a retirar-me", ha assegurat Stoner.

"Després d'un temps de pensar molt i de parlar amb la meva família i amb la meva dona, he decidit retirar-me al final d'aquesta temporada i que no competiré en el campionat del 2013. Seguiré endavant fent coses diferents en la meva vida", ha dit Stoner, que ha afegit: "Després de tants anys de fer aquest esport que m'encanta i dels sacrificis que vam fer la meva família i jo per a que arribés fins aquí, després de tants anys de lluitar per tractar d'arribar a on hem arribat ara... aquest esport ha canviat molt i ha canviat fins al punt que no l'estic gaudint. No tinc passió i per això crec que és el millor moment perquè em retiri".

Stoner, que ha guanyat dos cops el Mundial de MotoGP (amb Ducati l'any 2007 i amb Honda el 2011), ha seguit explicant: "Hi ha un munt de coses que m'han decebut, i també un munt de coses que m'he estimat d'aquest esport, però lamentablement el balanç ha anat en la direcció equivocada. Seria bo que pogués dir que em quedo un any més però llavors, quan cal aturar-se? És per això que hem decidit acabar ara".

stats