F-1
Esports 03/03/2012

Checo Pérez marca el temps a batre en els tests al Circuit de Catalunya

Aquest diumenge serà la darrera oportunitat dels equips per rodar abans de donar el tret de sortida al Mundial de F-1 a Austràlia el proper 18 de març

Ara
1 min
Checo Pérez ha estat el més ràpid a Montmeló / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

MontmelóA la penúltima jornada de pretemporada de F1 2012, Checo Pérez (Sauber) ha aconseguit el millor temps absolut del total de set dies que han rodat els F-1 al Circuit de Catalunya, amb 1:22.094.

Jenson Button (McLaren) ha estat el segon pilot més ràpid del dia, a 0,009 del temps del mexicà, mentre que Daniel Ricciardo (Toro Rosso) s'ha adjudicat el tercer crono amb 1:22.155, a més de ser el pilot que més voltes ha completat. Aquest dissabte s'han pogut veure a la pista millores significatives als monoplaces, especialment al RB8 de Red Bull. Aquest diumenge serà la darrera oportunitat dels equips per rodar abans de donar el tret de sortida al Mundial a Austràlia, el proper 18 de març.

Nou pilots, dels deu que han rodat aquest dissabte, ho han fet a menys d'un segon, rebaixant en general els temps registrats a les anteriors jornades de test. Kimi Räikkönen (Lotus) ha estat l'únic dels pilots que no ha rodat en 1:22, ocupant la darrera posició de la taula de temps, 3,285 segons més lent que el temps de Checo Pérez. I és que aquest dissabte ha estat el retorn de Räikkönen a la pista del Circuit de Catalunya, traçat pel qual no corria des del Gran Premi d'Espanya de F-1 2009.

stats