FÓRMULA 1
Esports 10/05/2011

Montmeló vol atraure més aficionats, tot i la crisi

El director general del Circuit de Catalunya, Salvador Servià, reclama que els aficionats s'engresquin i s'apropin el cap de setmana del 20 al 22 de maig al Circuit

Nuria García
2 min
Els organitzadors volen que els aficionats omplin el circuit. CIRCUITCAT.COM

Barcelona"Igual que a la vida cal plantar un arbre, tenir un fill o escriure un llibre, tots els barcelonins i catalans han de veure un cop a la vida la sortida d'un Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya". Amb aquestes paraules, el director general del Circuit de Catalunya, Salvador Servià, demanava als aficionats un esforç perquè el cap de setmana del 20 al 22 de maig s'apropin al Circuit i omplin les tribunes per veure el Gran Premi de Fórmula 1. És conscient que hi ha crisi, però demana que els aficionats no es quedin a casa i vagin al Circuit "a gaudir de l'espectacle de la Fórmula 1".

"Esperem vendre el màxim número d'entrades en els propers dies", ha dit Servià durant la presentació del Gran Premi, i ha afegit: "Amb 50.000 aficionats al motor més ompliríem el circuit, igual que ja va fer el senyor Fidel Sust fa quatre anys". A més, Servià ha avançat que dissabte, al pàdoc, se li retrà un homenatge a Sebastian Vettel, actual campió de la Fórmula 1, per l'èxit aconseguit la temporada passada.

Per la seva banda, el president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera, ha dit que aquest Gran Premi ha de fer que tothom "tremoli", a més d'explicar que han basat l'organització en quatre pilars: "Tradició, fidelitat, compromís i coherència". Aguilera, enginyer de professió, ha explicat que els canvis en el reglament d'aquest any faran que els aficionats "gaudeixin d'un espectacle com mai", abans de demanar als aficionats al motor que donin el seu suport a Jaume Alguersuari: "Està fent una temporada fantàstica, però sense resultats. És una cosa que passa en el món de l'esport, però li hem de donar tot el nostre suport".

Per últim, Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, ha recordat que el Circuit de Catalunya és "una plataforma de promoció esportiva de Catalunya". "El nostre país no només presumeix de tenir grans instal·lacions, també de tenir grans pilots".

stats