RAL·LIS CROSS-COUNTRY
Esports 21/06/2012

Marc Coma busca sentenciar a Sardenya el Mundial de Ral·lis Cross-Country

El pilot català podria proclamar-se campió si ell guanya, el portuguès Rubén Faría queda fora del podi i el polonès Jakub Przygonski no acaba segon

Ara
1 min
Marc Coma podria sentenciar el Mundial de Ral·lis Cross-Country / REPSOL

BarcelonaMarc Coma disputarà a partir d'aquest diumenge el Ral·li de Sardenya, la penúltima prova del Mundial de Ral·lis Cross-Country, que consta de cinc etapes i 1.500 quilòmetres, i que conclourà el dijous dia 28. El pilot català arriba a aquesta tercera cita de la temporada com a líder de la classificació general, amb 14 punts d'avantatge respecte al segon classificat –Rubén Faría–, i amb possibilitats de deixar sentenciat el Mundial.

Després d'aconseguir dues victòries en les dues primeres cites del Campionat del Món –Abu Dhadi Desert Challenge i Sealine Cross-Country Rally–, Marc Coma intentarà fer el mateix a l'illa italiana, on ja ha guanyat en cinc ocasions: 2005, 2006, 2007, 2010 i 2011.

La prova a Sardenya comptarà com a dificultat afegida amb una etapa marató en la segona jornada, que posarà encara més difícils les coses als pilots, obligats a disputar la següent etapa sense assistències mecàniques

Amb 14 punts d'avantatge en la classificació general, una nova victòria en el certamen podria donar el cinquè Mundial al pilot d'Avià a falta de la disputa de l'última prova, que tindrà lloc al setembre a Egipte. Per coronar-se, el portuguès Rubén Faría hauria de quedar fora del podi de Sardenya i el polonès Jakub Przygonski no hauria d'acabar segon.

stats