Esports 13/01/2011

Cyril Despres li retalla més de dos minuts a un Marc Coma que segueix liderant la prova

El pilot francès de KTM s'ha adjudicat avui l'onzena etapa del Dakar 2011 i ha retallat una mica més de dos minuts al català Marc Coma

Redacció
1 min
Marc Coma.

San JuanEl pilot de motos francès Cyril Despres (KTM) s'ha adjudicat avui l'onzena etapa del Dakar 2011 i ha retallat una mica més de dos minuts al català Marc Coma (KTM), que ha estat segon i segueix líder de la general amb 15 minuts i 59 segons d'avantatge.



El tercer classificat de l'etapa, disputada entre les localitats argentines de Chilecito i San Juan, ha estat el xilè Francisco 'Armilla' López (Aprilia), que ha arribat a 6:20 de Despres i manté la tercera plaça en la classificació general quan manquen dues jornades per al final del ral·li.



Joan Pedrer (KTM) i Jordi Viladoms (Yamaha) han estat novè i desè respectivament, en una llarga especial de 529 quilòmetres en la qual els competidors han hagut de bregar amb les altes temperatures.

Quan només manquen dues etapes per al final, Coma segueix primer en la general amb 15:59 d'avantatge sobre Despres, i 'Armilla' López es manté tercer a gairebé 50 minuts del primer classificat.



Demà, la penúltima etapa del ral·li serà també l'especial més llarga, amb 555 quilòmetres entre les localitats argentines de Sant Joan i Còrdova. Els pilots començaran amb mig centenar de quilòmetres de sorra i dunes, les últimes del ral·li, per recórrer després terrenys ràpids i pedregosos, més semblats a les pistes del mundial.

stats