Dakar 2013
Esports 14/04/2011

El Dakar 2013 tindrà la seva arribada a Xile

L'anunci de la meta del Dakar 2013 ha eclipsat el protagonisme de l'activitat, en la qual també s'han donat detalls de la propera edició de la carrera, que se celebrarà a Argentina, Xile i Perú

Efe
1 min
Ena Von Baer i Etienne Lavigne.

SantiagoEl director del Dakar, Etienne Lavigne, ha anunciat avui a Santiago que el ral·li de l'any 2013 tindrà la seva arribada a Xile.

"No sabem d'on sortirem, però acabarem a Xile", ha dit el francès en una conferència de premsa a la capital xilena, sense especificar quina ciutat acollirà el podi final de la carrera per etapes més dura del món.

L'anunci de la meta del Dakar 2013 ha eclipsat el protagonisme de l'activitat, en la qual també s'han donat detalls de la propera edició de la carrera, que se celebrarà a Argentina, Xile i Perú de l'1 al 15 de gener de 2012.

Lavigne ha explicat que per organitzar l'arribada del ral·li a Xile, un "esdeveniment d'envergadura major", cal tenir en compte factors com la capacitat hotelera o la seguretat.

"Organitzar les etapes és difícil però l'arribada encara ho és més", ha dit el responsable del Dakar, qui ha assegurat que compta amb "el suport del govern xilè per organitzar una arribada excepcional".

p { margin-bottom: 0.21cm; } El francès ha considerat un "èxit" per a Xile haver aconseguit assegurar l'arribada en 2013, donat l'interès de diversos països de la regió per acollir algunes etapes del ral·li.

stats