DAKAR 2012
Esports 15/12/2011

Es presenta l'equip KH-7 que anirà al Dakar, amb Nani Roma i Laia Sanz com a aspirants al triomf

Roma intentarà guanyar el Dakar per primer cop en la categoria de cotxes, mentre que la pilot catalana vol repetir el títol de l'any passat en categoria femenina i millorar en la general

N. García
2 min

MontmelóAquest dijous al matí al Circuit de Catalunya s'ha presentat l'equip KH-7 que competirà al Dakar 2012. Nani Roma, en cotxes; Rosa Romero, Pedro Peñate i Laia Sanz, en motos, i Jordi Juvanteny, José Luis Criado i Fina Román, en camions, formen part de l'equip que el dia 1 de gener prendrà la sortida de l'exigent ral·li per terres sud-americanes.

Nani Roma afronta el Dakar amb la intenció de guanyar. "Tant el projecte com l'any són molt bons. Tinc un gran cotxe, un bon equip, uns bons mecànics i un bon copilot", ha comentat Roma, que ha afegit: "Tinc els deures fets per començar la cursa. Estem contents i motivats i l'objectiu és guanyar. És difícil, però l'important és competir bé cada dia".

Per la seva banda, per Laia Sanz aquesta serà la seva segona participació en el Dakar. "El 2011 ha sigut un dels anys més intensos de la meva vida", ha afirmat abans de parlar del seu nou equip, Gas Gas: "El projecte és molt bonic, és nou i tots tenim un punt de motivació extra. Estic amb confiança i crec que es podria millorar fins i tot el que vam aconseguir el 2011".

Rosa Romero, la dona de Nani Roma, torna el 2012 al Dakar. Ja hi va participar el 2006, i ara, després de sis anys, debutarà en el Dakar a Sud-amèrica. "La moto KTM que portem es condueix molt bé, estic molt contenta de tornar al Dakar", ha afirmat. El seu motxiller serà Pedro Peñate, que ha assegurat que han fet entrenaments de vuit hores sense parar i que veu la Rosa "molt preparada".

Per últim, en la categoria de camions competiran Jordi Juvanteny, José Luis Criado i Fina Román. "Volem fer al màxim possible i intentarem guanyar en la nostra categoria", ha dit Criado, el copilot de Juvanteny. Fina Román, per la seva banda, és l'experta en navegació.

stats