DAKAR 2011
Esports 11/01/2011

Nani Roma abandona el Dakar

El pilot de Folgueroles es mostra decebut per no poder seguir en la cursa després de patir un problema mecànic que li impedia superar les dunes del desert

Redacció
1 min
Nani Roma ha hagut d'abandonar.

CopiapóEl pilot català, Joan Nani Roma, ha hagut d'abandonar avui el Dakar 2011 després de trencar el diferencial del darrere del seu cotxe. Nani ha explicat que no comptaven amb la peça de recanvi per poder-la canviar i el camió d'assistència que els podia ajudar està fora de la cursa des de fa algunes jornades. El de Folgueroles, juntament amb el seu copilot, Gilles Piccard, ha decidit sortir del recorregut cronometrat, ha agafat una drecera i ha intentat arribar al campament el més aviat possible.

"El motor funciona, però no som capaços de travessar les dunes només amb la tracció davantera", ha explicat Roma, que ha comentat que durant l'etapa de descans els mecànics van canviar justament aquesta peça que serveix per regular el gir de les rodes. "Des d'aquell dia notava una vibració estranya que no sabíem a què es devia i avui s'ha trencat", ha afegit.

Nani, que en l'etapa de dilluns va ser cinquè i ocupava la dotzena posició en la general, s'ha mostrat decebut per haver de deixar-ho córrer. "És una sensació difícil, sobretot quan has lluitat tant per arribar aquí i ha costat tant, però al final les coses van com van", ha conclòs.

stats