Fórmula 1
Esports 11/05/2012

Dani Clos: "Ha estat una experiència increïble debutar a casa"

El barceloní ha debutat en uns entrenaments lliures de Fórmula 1 a Montmeló, però s'ha hagut de retirar abans d'hora per un problema mecànic

Efe
2 min
Dani Clos, ajudat pels mecànics al 'pit lane'

MontmelóEl pilot de proves d'HRT, el barceloní Dani Clos, que aquest divendres ha debutat oficialment en la Fórmula 1 en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del circuit de Montmeló, ha comentat que debutar a casa ha estat una "experiència increïble".

"Com a primera experiència, molt bé. Feia temps que no pujava a un Fórmula 1 i ha estat increïble debutar aquí a casa. Durant la sessió hem hagut de provar diverses coses, així que l'objectiu no era fer un temps, sinó provar coses per a l'equip. En general, bastant bé i molt positiu", ha declarat als mitjans.

Clos, amb un temps d'1:31.618, a més de set segons del primer classificat, el seu compatriota Fernando Alonso (Ferrari), ha donat els seus primers passos oficialment amb l'HRT, completant un total de 19 girs. "En algunes voltes anàvem una mica més lents per provar l'aerodinàmica. M'hagués agradat rodar fins al final per poder gaudir una mica més, però en general molt content perquè l'equip està fent una molt bona feina", ha comentat Clos, que ha hagut de concloure el seu entrenament abans d'hora per un problema mecànic.

El pilot ha detallat que queda "molt marge de millora", ja que era la primera vegada que pujava a un cotxe pensat per al pilot oficial, l'indi Narain Karthikeyan, i ha explicat les sensacions de córrer al costat d'automòbils més veloços que el seu HRT.

"M'ha passat un Toro Rosso i m'ha tret els adhesius. Hi ha diferències, i a part, he sortit les primeres voltes que m'havia de fer al cotxe", ha declarat Clos.

Sobre el futur, el pilot català ha indicat que la feina "no s'acaba aquí" i que és "ambiciós" per poder rodar en moltes més ocasions, encara que això és decisió dels caps de l'equip espanyol

stats