MOTOR
Esports 09/02/2011

Dani Clos, l'únic pilot català inscrit a la sèrie asiàtica de GP2

És el tercer any de vinculació del barcelonpès amb l'equip espanyol Racing Engineering. L'any passat, a les sèries absolutes de GP2, va acabar quart

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El barceloní Dani Clos de l'equip Racing Engineering és l'únic pilot català inscrit a la GP2 sèrie asiàtica d'automobilisme que arrenca demà al circuit Yas Marina d'Abu Dhabi, amb la sessió de classificació de la carrera inaugural.

Clos, amb 22 anys, formarà equip amb el francès Nathale Berthon en la quarta edició del certamen, que durant el 2011 només estarà compost per tres cites, amb dos carreres a cada una d'elles.

Les dues primeres carreres es disputen aquesta setmana (divendres i dissabte). La segona cita serà a Bahrein els dies 18 i 19 de febrer i la tercera i última, el 12 i el 13 de març coincidint amb el primer gran premi del Mundial de Fórmula 1.

L'actual campió és l'italià Davide Valsecchi, que defensarà el títol amb un dels monoplaces de la nova escuderia Airasia. Els anteriors dos campions van ser el francès Romain Grosjean (2008) i el japonès Kamui Kobayashi (2009).

Sis dels 26 pilots inscrits són debutants en aquesta categoria: el britànic Jolyon Palmer, el mexicà Esteban Gutiérrez (campió de la GP3), el noruec Päl Varhaug, l'italià Andrea Caldarell, el colombià Julián Leal i Nathanael Berthon.

stats