MOTOCICLISME
Esports 02/02/2011

Dani Pedrosa es reivindica en la segona jornada

El de Castellar del Vallès ha aconseguit ser el més ràpid a Sepang, per davant d'Stoner. Jorge Lorenzo, l'actual campió de MotoGP, només ha pogut ser setè

Redacció
1 min
Dani Pedrosa ha estat el més ràpid en el segon dia d'entrenaments.

Kuala LumpurDani Pedrosa ha donat un cop d'efecte en la segona jornada d'entrenaments de MotoGP que se celebren al circuit de Sepang en establir el millor crono de la sessió i, per primer cop, molt a prop dels dos minuts.

Si l'australià i company seu a Honda, Casey Stoner, va guanyar amb suficiència el primer pols de la pretemporada al vigent campió del món, el mallorquí Jorge Lorenzo, avui Pedrosa ha estat el gran triomfador.

El segon dia d'entrenaments ha constatat que la intervenció quirúrgica a la clavícula esquerra de Pedrosa ha estat tot un èxit. El pilot de Castellar del Vallès, que va ser tercer dimarts, ha estat a un gran nivell i ha superat Stoner i Lorenzo.

Pedrosa ha rodat en 2:00.770 en la quarta volta que ha fet. Finalment, aquest crono no ha pogut ser superat per cap pilot. Stoner ha acabat a mig segon, Lorenzo ha acabat setè i l'italià Valentino Rossi ha estat tretzè.

Ben Spies, company de Lorenzo a Yamaha, ha provat les dues motos i ha aconseguit el tercer millor crono de la sessió.

Els llocs capdavanters de Pedrosa i Stoner després de les primeres dues sessions d'entrenaments reforcen el paper que fins el moment han tingut els pilots d'Honda. Lorenzo, el vigent campió, ha millorat en la seva millor volta en gairebé 4 dècimes el seu temps d'ahir, però ha acabat a vuit dècimes de Pedrosa, mentre que Rossi, amb Ducati, ha donat mostres que encara està lluny dels seus millors registres.

stats