MOTOCICLISME
Esports 28/06/2011

Pedrosa: "Tinc moltes ganes de pujar a la moto i tornar a ser competitiu, com abans de França"

El català, que s'ha perdut les tres últimes curses, tornarà a pujar a la moto al circuit de Mugello, on l'any passat va aconseguir el primer triomf de la temporada

Redacció
1 min
Dani Pedrosa tornarà a la competició a Mugello. REPSOLMEDIA.COM

BarcelonaDani Pedrosa tornarà a pujar a la seva Honda aquest cap de setmana. Després de perdre's les tres últimes curses –Montmeló, Silverstone i Assen– a causa d'una caiguda durant el Gran Premi de França, a Le Mans, que li va provocar una fractura a la clavícula. El català afronta el seu retorn amb optimisme: "Després de perdre'm tres carreres, estic content de poder tornar a Mugello. Durant aquest temps he estat molt centrat en la meva recuperació i després de la segona operació he millorat molt. Tinc moltes ganes de pujar a la moto, agafar de nou el ritme de la competició més aviat possible i tornar a ser competitiu, com abans de França".

Pedrosa ha reconegut que per ell ha estat "complicat" estar fora de competició. Tot i això, el de Castellar del Vallès afirma que ha estat en contacte amb l'equip mentre es recuperava. "Junts treballarem per recuperar el millor nivell i tornar a guanyar carreres".

Sobre Mugello, el circuit on tornarà a competir, Pedrosa ha explicat: "Mugello és un circuit difícil, molt tècnic, i sé que no serà fàcil per a nosaltres, però allà vaig aconseguir l'any passat la primera victòria de la temporada i m'agradaria tornar amb un bon resultat", ha afirmat.

stats