MOTOGP
Esports 18/12/2010

Dani Pedrosa prepara el seu retorn al gener

El pilot roman en repòs des de mitjans de novembre i es troba en l'últim període de la seva recuperació, esperant l'inici de la seva preparació física al gener

Redacció
1 min
Dani Pedrosa estarà a punt per als entrenaments de principis de febrer. / REPSOL MEDIA

BarcelonaEl pilot espanyol del Repsol Honda Team, Dani Pedrosa, es troba en l'última etapa de la seva recuperació i espera amb optimisme el seu retorn a l'activitat a principis de gener. Serà llavors quan iniciarà la seva preparació física per arribar en les millors condicions possibles als primers entrenaments de la pretemporada 2011, que se celebraran al circuit malaisi de Sepang de l'1 al 3 de febrer.

El subcampió del món de MotoGP segueix amb la seva etapa de repòs per recuperar-se de la lesió que va patir al Gran Premi del Japó –amb doble fractura a la clavícula esquerra- de la qual va ser operat. La forta contusió i la inflamació de la zona va provocar una pèrdua de força i debilitat al braç esquerre, a causa de les quals ha hagut de fer repòs.

El pilot aprofitarà els seus últims dies de descans per participar en dues accions benèfiques abans de les festes de Nadal. El proper diumenge serà un dels protagonistes convidats a la tradicional Mataró de TV3, que enguany està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

stats