MotoGP
Esports 12/07/2012

Marc Márquez: "Si puc, vull fer el salt a MotoGP amb el títol de Moto2"

El líder del Mundial ha reconegut que el fitxatge per Honda i HRC no li treu el son ni el descentra

Efe
2 min

Mugello (Itàlia)El català Marc Márquez (Suter), de qui aquest dijous s'ha confirmat que la pròxima temporada serà el company d'equip de Dani Pedrosa en l'escuderia oficial d'Honda Racing Corporation (HRC), ha assegurat al circuit italià de Mugello que li agradaria "fer el salt a Motogp, si es pot, amb el títol mundial de Moto2".

"La veritat és que fins i tot per a mi escoltar la notícia que seré pilot oficial d'HRC és un somni que es farà realitat l'any que ve i és una gran oportunitat i he d'estar molt agraït tant a Honda com el seu representant Shuhei Nakamoto per l'oportunitat que m'estan brindant", ha explicat Márquez.

El català ha assegurat que la seva intenció és "continuar pensant a lluitar pel títol mundial de Moto2, queda encara mig any i poden passar moltes coses, de manera que cal estar centrat en la feina que s'està fent ara, si bé no hi ha dubte que aquesta notícia representa una motivació extra per a tots".

"La veritat és que tot ha passat molt ràpid i estar en el millor equip del món amb tan sols 19 anys és una cosa molt especial que m'imagino que m'acabaré creient amb el pas dels dies però encara queden moltes coses a fer aquesta temporada", ha reconegut.

Márquez ha confessat que encara no havia parlat amb qui serà el seu pròxim company d'equip, el també català Dani Pedrosa, de qui també aquest dijous ha confirmat Honda que continuarà dos anys més en l'escuderia.

El líder del Mundial de Moto2 ha reconegut que el fitxatge per Honda i HRC no li treu el son ni el descentra, si bé ha apuntat que "una mica de ganes de provar-la sí que tinc, però no crec que ho fem fins que acabi la temporada, cal tenir paciència".

"Quan arribi el moment crec que el més intel·ligent serà aprendre tot el que pugui del meu company d'equip -per Pedrosa- i també necessitaré tota l'ajuda de l'equip per comprendre tot", ha explicat Márquez, qui a més ha dit que l'aspecte tècnic del seu nou equip ho deixa en mans de Nakamoto "que és qui més sap sobretot això".

stats