Fórmula 1
Esports 26/05/2012

Schumacher marca el millor temps a Mònaco, però una sanció fa que Webber surti des de la 'pole'

L'alemany aconsegueix el millor temps, però caurà cinc posicions a la graella de sortida per una sanció que arrossega des de Montmeló. Webber sortirà aquest diumenge des de la primera posició

Ara
1 min
Michael Schumacher, a Mònaco / DIMITAR DILKOFF / AFP PHOTO

BarcelonaL'alemany Michael Schumacher ha aconseguit el millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi de Mònaco, amb un temps d'1:14.301 en una última volta espectacular quan ja havia caigut la bandera de quadres. Tot i això, una sanció que arrossega des de la cursa de Montmeló, en què va topar amb Bruno Senna a la recta principal, fa que perdi cinc posicions a la graella de sortida d'aquest diumenge.

Per tant, el primer lloc de la graella serà per a l'australià Mark Webber, que ha marcat el segon millor registre. L'acompanyarà a la primera fila Nico Rosberg, que ha demostrat juntament amb Schumacher que els Mercedes donaran guerra aquest diumenge.

Fernando Alonso sortirà cinquè i Felipe Massa, setè. Els dos Ferrari han tornat a demostrar que les evolucions que van portar a Montmeló funcionen i que poden competir per les primeres posicions.

La sorpresa dels entrenaments oficials ha estat Jenson Button. El britànic, amb el seu McLaren, no ha pogut lluitar per la 'pole' i s'ha hagut de conformar amb la 12a posició. Pastor Maldonado, que també ha estat sancionat per obstaculitzar Checo Pérez en els últims entrenaments lliures a Mònaco, ha estat novè, però perdrà 10 posicions.

Per últim, el català Pedro Martínez de la Rosa ha caigut eliminat en la Q1 i aquest diumenge sortirà des de la 21a posició, per davant del Marussia de Charles Pic i del seu company Narain Karthikeyan, a més de Sergio Pérez, que ha patit un accident en els primers compassos dels entrenaments i no ha pogut marcar temps.

stats