Fórmula 1
Esports 15/03/2012

De 'Kylie la perversa' a 'Abadia', els curiosos noms que Sebastian Vettel posa als seus cotxes

El bicampió alemany té la mania de batejar els seus monoplaces amb noms de dona, però aquest 2012 ha decidit canviar i apostar per un terme que té diverses lectures

N. García
1 min
El cotxe de Vettel amb una figureta de la reina d'Anglaterra

BarcelonaSebastian Vettel té el costum de batejar els seus cotxes amb noms curiosos. Després de molts anys apostant per noms de dona, aquest 2012 ha decidit que el seu nom RB08 es dirà "Abbey" (Abadia).

Aquest nom contrasta amb els anteriors, que sempre havien tingut connotacions femenines. Així, el cotxe que l'any passat el va fer campió del món es deia "Kinky Kylie" (Kylie la perversa), mentre que el primer amb el que va guanyar el Mundial de F-1 es deia "Randy Mandy" (Mandy la calenta).

Els primers cotxes que Vettel va pilotar es deien "Julie" i "Kate". Amb aquest últim, en una cursa va trencar el xassís i va decidir canviar-li el nom per "Kate's dirty sister" (La germana bruta de Kate). L'any següent es va posar a mans de "Luscious Liz" (Luxuriosa Liz).

Preguntat sobre les raons per les que havia batejat el seu nom cotxe amb aquest nom, Vettel va dir: "I per què no?". De fet, segons va dir el pilot alemany, tenia pensar dir-li "Everybody's wife" (La dona de tots), sí bé finalment va descartar aquesta opció.

Després de saber-se el nou nom, a Internet es poden trobar diverses lectures. Algunes persones interpreten que Vettel vol homenatjar The Beatles recordant el carrer on estava el seu estudi i un dels seus discos (Abbey Road). Abbey també és un dels revolts més coneguts de Silverstone, un dels circuits que visita el Mundial de Fórmula 1.

Els més agossarats, per últim, diuen que Vettel vol ironitzar amb el tipus de vida que ell porta respecte la resta de pilots del pàdoc de F-1. I és que l'alemany no acostuma a sortir en excés i no li agrada parlar gens de la seva vida privada.

stats