Fórmula 1
Esports 02/05/2012

El circuit de Catalunya garanteix la F-1 per a l'any 2013

El president del consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera, ha assegurat que un dia després del GP, el 14 de maig, es posaran a la venda les entrades per a la cursa del 2013

N. García
1 min
El GP d'Espanya de F-1 del 2012 s'ha presentat aquest dimecres al matí

BarcelonaVicenç Aguilera, president del Consorci del Circuit de Catalunya, i el director de la instal·lació, Salvador Servià, han assegurat aquest dimecres al matí en la presentació del Gran Premi del 2012 que el Circuit té assegurada la cursa del 2013.

"Nosaltres posarem ja a la venda les entrades per a la prova del proper any el 14 de maig, el dia següent a la conclusió de la cursa d'aquest any", ha dit Aguilera, i Salvador Servià ha afegit: "Aquest any la cursa és el 13 de maig del 2012 i l'any vinent serà el 12 de maig del 2013".

Tot i això, des del Circuit es veu amb bons ulls l'alternança. "Estem buscant la fórmula més equilibrada per als propers anys. Estem en un entorn complex i hem de ser prudents. Assumir riscos cada dos anys, globalment, per a Catalunya és bo", ha dit Aguilera.

El president del Consorci del Circuit de Catalunya ha afegit: "Tenim l'espectacle. El campionat comença aquí, a Catalunya. Set o vuit pilots poden guanyar la cursa... El nivell de competitivitat és extraordinari. Aquest serà el Gran Premi més emocionant dels últims 21 anys". També ha fet una crida a l'afició perquè vagi al Circuit: "L'assistència de tots els catalans és el que necessitem, tenim molta demanda internacional".

stats