FÓRMULA 1
Esports 11/06/2011

Vettel, el més ràpid en l'última sessió de proves al Canadà

Pedro de la Rosa, substitut de Sergio 'Checo' Pérez a Sauber durant aquest gran premi, ha patit un accident en l'última volta sense conseqüències per al català

Nuria García
1 min
Fernando Alonso saluda l'afició després de marcar el segon millor temps.

BarcelonaSebastian Vettel ha marcat el millor temps en la darrera sessió d'entrenaments del Gran Premi del Canadà. El pilot alemany ha superat per 320 mil·lèsimes Fernando Alonso, que aquest cap de setmana està demostrant que el Ferrari sembla haver millorat.

Vettel ha estat l'únic Red Bull que aquesta tarda ha sortit a la pista del circuit Gilles Villeneuve. I és que el seu company d'equip, Mark Webber, ha tingut problemes de refrigeració al KERS del seu monoplaça i no ha pogut sortir a rodar. Per darrere de Vettel i Alonso han aconseguit els millors temps Nico Rosberg amb el Mercedes i Felipe Massa amb l'altre Ferrari.

Pel que fa als catalans, Jaume Alguersuari ha marcat el 14è millor registre, tot just al darrere del seu company, Sebastien Buemi, mentre que Pedro de la Rosa ha patit un accident en l'última volta quan ja havia marcat el 17è temps. El català, tot i el xoc, podrà prendre part en els entrenaments oficials després que els mecànics estiguin treballant per arreglar-li el monoplaça.

stats