Fórmula 1
Esports 11/06/2011

Vettel aconsegueix la seva sisena 'pole position' de l'any

Els Ferrari demostren que van bé al circuit Gilles Villeneuve i Fernando Alonso i Felipe Massa marquen el segon i el tercer millor temps en els cronometrats

Nuria García
1 min
Sebastian Vettel ha marcat la sisena 'pole' de l'any.

BarcelonaSebastian Vettel ha aconseguit la seva sisena pole position de la temporada després d'aconseguir el millor temps en la sessió d'entrenaments cronometrats al circuit Gilles Villeneuve del Canadà. L'alemany, que divendres va veure com xocava contra el mur dels campions, s'ha refet d'aquell incident de la millor manera i aquest diumenge veurà pel retrovisor tots els seus rivals.

Vettel ha fet una gran volta i ha deixat els Ferrari, els que semblen els seus màxims rivals al Canadà, a 400 mil·lèsimes. I és que els Ferrari han demostrat que poden plantar cara, si bé pot ser que Vettel estigui encara massa lluny d'ells tot i haver millorat. Fernando Alonso ha tancat els entrenaments amb el segon millor temps i sortirà des de la primera fila de la graella al Canadà. Just al seu darrere sortirà el seu company d'equip, Felipe Massa.

Pel darrere, Webber, amb problemes amb el KERS del seu monoplaça, sortirà quart, mentre que la cinquena fila l'ocuparan Hamilton i Rosberg. Justament, els companys a McLaren i a Mercedes d'ells dos seran els propietaris de la sisena fila: Button i Michael Schumacher, mentre que a la setena hi trobarem Heidfeld i Petrov.

Pel que fa als catalans, Pedro Martínez de la Rosa, content amb la feina feta a Sauber, sortirà des de la dissetena posició i al seu costat ho farà Jaume Alguersuari. El barceloní ha tingut problemes amb els frens i amb l'adherència i no ha pogut passar de la Q3.

stats