FÓRMULA 1
Esports 21/05/2011

Sebastian Vettel fa en una volta el que no pot fer la resta en una hora

L'alemany, que suposadament tenia problemes de motor, ha sortit a pista i en només una volta ha aconseguit el millor temps de la tercera sessió d'entrenaments

Nuria García
1 min
Albert Gea / Reuters

MontmelóSemblava que no era la sessió de Red Bull. Webber estava marcant temps per estar entre els cinc primers, però Vettel estava amagat al seu box, sense poder sortir, per uns suposats problemes de motor. Els rivals, doncs, començaven a fregar-se les mans. Però a Red Bull estaven poc preocupats. Han solucionat els problemes, han ajustat el cotxe a la perfecció i han fet sortir a Vettel amb temps suficient per fer la volta d'instal·lació i una llançada.

I Vettel ha fet, en només tres minuts, el que la resta de pilots no havien aconseguit: marcar el millor registre. L'alemany ha fet una volta espectacular i s'ha trobat amb un gran temps tot just quan passava sota la bandera de quadres que indicava el final de la sessió.

Pel darrera, Mark Webber, el seu company d'equip, que va dominar les dues sessions de divendres. Michael Schumacher, amb el seu Mercedes, ha aconseguit el tercer millor temps, pel davant dels McLaren de Hamilton i de Button.

Fernando Alonso ha estat novè amb el seu Ferrari, una escuderia que ha emprat la darrera sessió d'entrenaments lliures per fer més proves. Jaume Alguersuari, per la seva banda, ha aconseguit el setzè millor registre.

La imatge de la darrera sessió d'entrenaments lliures ha estat protagonitzada per Nick Heidfeld. Entrant al revolt de la caixa, el Renault de l'alemany s'ha incendiat, havent de sortir a corre-cuita del seu cotxe.

stats