Fórmula 1
Esports 08/05/2011

Els constructors i Todt es reuniran a Barcelona per parlar del nou motor

El nou motor d'1,6 litres turbocompressor i quatre cilindres s'hauria d'introduir l'any 2013 tal i com es va acordar, però ara la majoria d'escuderies s'hi oposen

Efe
1 min
Jean Todt, amb la seva dona, al pàdoc de l'Istambul Park.

IstambulEls constructors i el president de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA), el francès Jean Todt, es reuniran el dissabte 21 de maig a Barcelona, durant el Gran Premi d'Espanya, per tractar de la introducció el 2013 del nou motor d'1,6 litres turbocompressor i quatre cilindres, al qual ara s'oposen la majoria d'escuderies.

Per a Todt "no hi ha marxa enrere, aquesta reglamentació va ser aprovada de manera unànime pels membres del Consell Mundial de l'Esport del Motor (WSMC), compost per 26 membres i en què hi ha dos representants de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone com a organitzador del campionat i l'escuderia Ferrari com la més antiga".

No obstant això, ha deixat oberta una porta al canvi: "He demanat a la nostra gent fer una reunió a Barcelona dissabte 21 per a totes les persones involucrades amb els motors. Faré el meu millor esforç per assistir a aquesta reunió per escoltar els avenços sobre els desenvolupaments del motor".

"Estem en un món on les coses poden canviar, no és només el nostre petit món de la Fórmula 1 i hi ha altres coses que passen al món", ha afegit. I ha acabat dient: "Poden passar moltes coses i llavors hauria de reconsiderar-ho. Però de moment no hi ha cap raó de fer marxa enrere, ja que s'ha acordat per unanimitat, i després de llargues discussions i reunions amb persones que estan involucrades en aquest negoci".

stats