FÓRMULA 1
Esports 26/03/2011

Alguersuari: "Hem fet una excel·lent actuació"

Alguersuari, que aquest diumenge sortirà des de la dotzena posició de la formació de sortida del Gran Premi d'Austràlia, creu que ha fet uns bons entrenaments

Efe
1 min
Jaume Alguersuari no ha pogut passar a la Q3 en la primera cursa de la temporada.

MelbourneJaume Alguersuari (Toro Rosso), que aquest diumenge sortirà des de la dotzena posició de la formació de sortida del Gran Premi d'Austràlia, ha comentat que havia fet una excel·lent actuació.

"Hem fet una excel·lent actuació en la qualificació tant Buemi com jo, i encara que en el segon parcial he tingut un toc contra el mur espatllant la meva millor volta, he de reconèixer que Buemi ha fet una volta neta i l'error ha estat meu", ha reconegut el pilot català.

Alguersuari ha afegit: "En primer lloc, és obligat felicitar el meu company Sebastien Buemi. Com vaig dir, la seva qualitat fa que la meva lluita personal amb ell tingui molt més sentit". El barceloní està content. "L'equip està molt satisfet de la nostra feina aquest cap de setmana i del nivell del cotxe en aquest inici del campionat. Sens dubte arranquem amb més entusiasme i probablement amb més possibilitats que el 2010".

Finalment ha assenyalat: "Malgrat la incògnita dels canvis de pneumàtics, de l'estadística exponencial d'errors en augmentar el trànsit als boxs i la feina dels mecànics en el canvi de les rodes, tenim moltes possibilitats de puntuar. Buemi surt desè i jo dotzè. Si no ens compliquem la vida, o no ens la compliquen, podem fer un gran treball per a Toro Rosso".

stats