Fórmula 1
Esports 29/05/2011

Hamilton: "El que em passa amb els comissaris és de broma"

El pilot britànic, que novament ha estat sancionat pels comissaris, apunta a la BBC: "Potser és perquè sóc negre. Això és el que diu Ali G. No ho sé"

Efe
2 min
Lewis Hamilton, passejant pel pàdoc de Montecarlo.

MontecarloEl pilot britànic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), penalitzat dues vegades al Gran Premi de Mònaco per conducta excessivament agressiva, ha assenyalat que la seva situació amb els comissaris està sent una broma.

Hamilton, sisè als carrers del Principat, ha estat penalitzat amb un pas pel carrer de garatges per topar amb el brasiler Felipe Massa (Ferrari), quan ambdós pugnaven per la desena plaça, i amb un altre –traduït en vint segon afegits al seu temps en ser després de la carrera– per xocar amb el veneçolà Pastor Maldonado (Williams).

"De les sis carreres que hem disputat, els comissaris m'han investigat en cinc. Això és una broma ridícula", ha dit l'anglès. En descriure l'episodi amb Maldonado, Hamiton ha dit: "Estava entrant per l'interior a Maldonado i es pot veure a la tele que ell ha girat massa aviat per evitar que jo l'avancés i m'ha colpejat". "És simplement ridícul. Aquests pilots són ridículament ridículs. És estúpid", ha dit a la BBC.

Només acabar la carrera Hamilton ha arribat a fer broma de la seva situació amb els comissaris i ha comentat: "Potser és perquè sóc negre. Això és el que diu Ali G. No ho sé".

Al referir-se a l'incident amb Massa, l'anglès ha assenyalat: "Jo era bastant més ràpid que Massa. He intentat ficar-me per l'interior (al revolt Loews) i ell s'ha tancat abans d'hora. He intentat evitar-lo passant per sobre dels pianos, però no he pogut evitar l'impacte". "I, és clar, em penalitzen, una cosa ja usual. Ell (Massa) ja em va perjudicar en la sessió de classificació, però vaig ser jo, el castigat", ha afegit. Hamilton ha justificat el seu estil de pilotatge en assenyalar que els espectadors volen veure'l córrer, avançar...

stats